Spring over sidens navigation• Top
Spring over sidens navigation
Indhold

Erhvervsrettede uddannelser

Lærerteams i implementering af CELFs nye didaktisk og pædagogisk grundlag hos grundforløbselever på smedeuddannelsen

Projektoplysninger

Projekttitel Lærerteams i implementering af CELFs nye didaktisk og pædagogisk grundlag hos grundforløbselever på smedeuddannelsen
FormålCELFs ’Handlingsplan for øget gennemførelse 2013’ formulerer en plan for implementering af et fælles didaktisk og pædagogisk grundlag på alle skolens områder.
I planen arbejdes med systematisering af grundforløbene på alle indgange, således at eleverne efter behov tilbydes 1) det obligatoriske grundforløb, 2) understøttende grundforløbspakker eller 3) et eliteforløb. Parallelt har CELF siden en omorganisering i 2012 arbejdet med styrelsen af uddannelsesafdelingerne primært gennem en teamorganisering, hvor lærergruppen og en række støttefunktioner indgår i helheden.

Formålet med FoU projektet er at afprøve forskellige former for implementering af systematisk og differentieret læring afgrænset til grundforløbet i smedeuddannelsen. Gennem deltagelse i FoU-programmet ønsker CELF på teambasis at afprøve konkrete pædagogisk tiltag, som efterfølgende kan kvalificere processen i teamet og implementeres i andre af CELFs teams eller på tilsvarende uddannelsesinstitutioner.
Start1. september 2013
Afsluttet (forventet)31. august 2014
Sidst opdateret6. april 2016
Status Afsluttet
Projektansvarlig CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falst
Kringelborg Allé 7 4800 Nykøbing F
5488 8888
celf@celf.dk
Kontaktperson John Rasmussen mail Tlf.: 61632878
Projektnummer 135927
Pulje EUD6904 - Implementering af faglig pædagoisk