Spring over sidens navigation• Top
Spring over sidens navigation
Indhold

Gymnasiale uddannelser

Netværkslokomotivet 2014

Projektoplysninger

Projekttitel Netværkslokomotivet 2014
Indsatsområder Styrket skriftlighed
FormålFormålet er, en fortsat udbredelse af netværkstanken samt samarbejde med:

Uddannelsesinstitutioner, jobcentre, biblioteker, videnscentre, VEU-centre og andre interessenter indenfor området efter/videreuddannelse af kortuddannede og faglærte

Aktiviteterne indeholder blandt andet informationsarrangementer, FVU-indsats overfor ledige +30 år, understøtning af arbejdet med at løfte flere ufaglærte til faglærte, indsats i forbindelse med statens digitaliseringsstrategi,kurser og fyraftenskurser, samt understøtning af jobcentrenes indsats blandt andet i forhold til FVU-testning og vejledning i forhold til alle unge, ledige og sygemeldte.

Der kan endvidere arbejdes med etablering af idé og formidlingscenter i henhold til satspuljeansøgningen, ligesom der kan foretages en studietur efter godkendt beskrivelse.
Beskrivelse se vedhæftede folder om projektet
Netværkslokomotivet-hæfte-A4-udg-2015-K1.pdf
Konklusioner Konklusion.
Vi tager stadig ved lære og har således erfaret, at inden for flere indsatsområder kan og skal vi udvikle NVL og NVLs indsats; vi skal specielt styrke kendskabet til vores nye kommunikationsformer, vi skal specielt have tilpasse vores indsats på Folkemødet. Der ligger fortsat en opgave i at implementere NVL i de nye medlemskommuner. Og der er stadig en stor opgave i at implementere brugen af iPads og apps i forbindelse med grundlæggende læsning/skrivning og matematik.
Vedr. vores basisydelse, udbredelse af kendskabet til og brugen af FVU/OBU blandt kortuddannede kan vi konstatere, at der stadig er en klar effekt (se statistikafsnittet) af den indsats NVL gør i sit dækningsområde, og det leder frem til, at vi fortsat skal arbejde ad den vej. Virksomheder og udd.institutioner, i vores område bruger NVL qua neutralt og uafhængigt netværk, og der sker en positiv udvikling på de virksomheder NVL har været sparringspartner for. Så aktiviteter med opsøgende virksomhed på arbejdspladserne, sparringspartner for offentlige og private virksomheder og uddannelsesinstitutioner, deltager i arrangementer som Ordblindeugen, samarbejde med biblioteker, servicering med Learning Angels og Booker vil vi fortsætte med i uformindsket omfang, ligesom vores tiltag med at stille forsøgsmidler til rådighed for vores interessenter (se bilag) også vil være prioriteret højt i det kommende arbejdsår.
Endelig evaluering 2014 - inkl. resume billeder statistik - ver.13.pdf
Start1. januar 2014
Afsluttet (forventet)31. december 2014
Sidst opdateret24. april 2015
Status Afsluttet
Projektansvarlig Netværkslokomotivet
Lysholt Alle 12 7100 Vejle
7943 4388
jonba@vejle.dk
Projektnummer 136968
Pulje GYM6875 - Netværkslokomotivet
Hjemmesidehttp://www.netvaerkslokomotivet.dk