Spring over sidens navigation• Top
Spring over sidens navigation
Indhold

De videregående uddannelser (projekter frem til 2012)

Videncenter i ledelse

Projektoplysninger

Projekttitel Videncenter i ledelse
FormålDet er videncentrets overordnede formål at transformere den nyeste værdifulde viden indenfor ledelse til resultater i danske virksomheder, der kan fremme væksten og velfærden, regionalt og nationalt.

Videncentret har som sin vision at skabe synlige resultater for Danmark i den globale konkurrence og som sin mision at udvikle ledelse i de innovative og videnbaserede virksomheder, som skal sikre disse resultater.

Videncentret vil forene forskning, uddannelse og erhverv i en ny, unik og værdiskabende form, der skal sikre, at ny viden om ledelse både deles, spredes og transformeres til læring af ledelse.

Centrets faglige vidensfelt vil have fokus på vidensledelse, innovationsledelse,iværksætterledelse,forandringsledelse, ledelse i fremmede kulturer, teamledelse og selvledelse.

Centrets metodemæssige vidensfelt vil have fokus på de læreprocesser, som med afsæt i nuværende og kommende lederes forudsætninger, funktioner og erhvervsmiljøer kan udmønte den nye viden i en resultatskabende lederædfærd.
Start1. juli 2005
Afsluttet (forventet)31. januar 2012
Sidst opdateret9. april 2014
Status Afsluttet
Projektansvarlig København Nord, Lyngby Handelsskole
Lundtoftevej 93 2800 Kongens Lyngby
8852 6300
info@knord.dk
Kontaktperson Ole Gram Olesen Tlf.: 45289620
Projektnummer 110968
Pulje IS1200 - Videncentre